Burçlara Göre Giyim

15-01-2019 14:50
Burçlara Göre Giyim

Burç, insanların karakterlerini etkilediğine inanılan inançlar bütünüdür. Burçlara göre, insanlar doğdukları tarihe göre belirli karakteristik özelliklere sahip olurlarGiyimin de karakterden etkilendiği düşünüldüğünde burçlar özelinde farklı giyim stillerinden bahsedilebilir. Gelin, klasik stilleri benimseyen veya sıra dışı stilleriyle burçları inceleyelim…

 

Koç Burcu:Koç burcuna mensup kişilerin iddialı giyim stillerini benimsedikleri söylenebilir. Kendilerini göstermeyi seven koç burçları gösterişli, ışıltılı ve büyük çanta ve aksesuarları tercih edebilir.

 

Boğa:Şıklığı seven boğa burcu, klasik giyimden yanadır. Bu yüzden kaliteli gömlek ve takım elbiseler ile öne çıkabilirler.

 

İkizler:Değişken yapıdaki burcun mensuplarına tüm zaman klasikleri önerilebilir. Beyaz, gri veya siyah düz tişörtler ve Jean pantolonlar ikizler için idealdir.

 

Yengeç: Duygusal yapılarıyla dikkat çeken yengeç burcu mensupları, kadınsı özelliklerini vurgulayan dantel detaylı ve dar elbiseler tercih edebilirler.

 

Aslan:Lükse düşkünlüğüyle bilinen aslan burçları için görsel olarak iddialı saten gibi parlak kumaşlardan kıyafetler ve payet detaylı parçalar önerilebilir.

 

Başak:En olgun burç olarak adlandırılan başak burcu mensupları, kaliteli olmak kaydıyla her türlü sade ve klasik parça ile öne çıkabilir.

 

Terazi:Yenilikçi yönüyle kendini gösteren terazi burcu, tam bir trend avcısıdır. Bu yüzden bir öneride bulunmak zordur. Ancak o dönem moda olan yenilikçi stillerle şansınızı deneyebilirsiniz.

 

Akrep:Akrep burçları gizemli yapılarıyla dikkat çeker. Bu yüzden bu burcun mensuplarına her türlü siyah kıyafet ve aksesuar önerilebilir.

 

Yay:Maceracı ve spontane özellikler gösteren yay burcu, çeşit çeşit bol tişörtler ve Jean pantolonlar önerilebilecek bir diğer burç.

 

Oğlak:Soğuk görünümleriyle oğlak burçları, klasik parçalar tercih edebilir. Oğlak burcuna, klasik kumaş pantolonlar, gömlekler ve etekler önerilebilir..

 

Kova: Farklı ve sıra dışı şeylerden hoşlanan kova burçları için asimetrik kesim etek, culotte pantolon gibi orijinal parçalar önerilebilir.

 

Balık:Duygusal karakterli balıklar için floral elbiseler öne çıkar. Ayrıca her türlü şifon bluz ve gömlek tercih edebilirler.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.