Rahat & Şık Görünmenin Sırları - Markacity

15-01-2019 14:37
Rahat & Şık Görünmenin Sırları - Markacity

Kadınlar hem şık görünmek hem de rahat olmak isterler. Bunu da casual moda akımıyla sağlamak mümkün. Peki nedir casual moda akımı? Biraz bundan bahsedelim. Bu stilde önemli olan rahat olmaktır fakat bununla birlikte şık görünmeyi de sağlamak gerekir. Basit günlük elbise örnekleri ile muhteşem bir görünüm sağlamak mümkün. Peki bunu nasıl yapabiliriz? Casual yani günlük giyim tarzının ana noktası uyum sağlamaktır. Cesur renk tonlarını birbiriyle kombinleyebilmek, tasarım detaylarını kombine yedirebilmek bu uyumu sağlayacaktır. Günlük ve rahat kıyafetleri seçerken de bu noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Hangi çeşitleri birbirleri ile uyum içerisinde kullanmanız gerektiğinden, renklerin uyumuna kadar her şeyi kafanızda oturtmanız yeterli olacaktır.

 

Günlük elbise nasıl seçilir?


Rahat giyimde kadınları zorlayacak resmi kıyafetler bulunmaz. Bununla beraber ayakları sıkan ayakkabılara da elveda dememiz gerekir. Yapılacak her basit adım size casual stili sağlayacaktır. Minimalist bir bluz altına kumaş bir pantolonla harikalar yaratabilirsiniz. Bununla beraber hafif bir eşarp ve güzel günlük elbise modelleri ile rahat tarzlara ulaşmanız mümkün.
Peki günlük elbise seçerken nelere dikkat etmemiz gerekir? Bu elbiselerle nasıl rahat ve aynı zamanda da şık bir görünüm elde ederiz?


• Elbise seçerken ilk olarak vücut yapımızı bilmemiz gerekmektedir. Vücut tipimize uygun olmayan bir elbise hem şık görünüme engel olacak hem de içerisinde rahat olamayacağız. Sürekli olarak oranızı buranızı çekiştirerek düzeltmeniz gereken bir elbise giydiğinizi düşünsenize. Adeta cehennem!

• Geniş omuzlu kadınlar da elbise detaylarında omuz kısmına dikkat etmeli. Örneğin fırfırlı günlük elbise modelleri ile omuzların genişliğini kapatabilmek mümkün olacaktır.

• Elbise seçerken aynı zamanda saçın ve tenin rengine olan uyumuna da dikkat etmek gerekmektedir. Elbise ne kadar rahat olursa olsun eğer size uyum sağlamıyorsa şık görünmeyi unutabilirsiniz.

• Ayakkabı seçiminde de rahatlığa önem veriyorsanız babet ya da loafer tarz ayakkabılar hem kombininizi tamamlayacak hem de içerisinde rahat olmanızı sağlayacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.